19:19:39    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 21 april 2014 16:30 uur, laatst gewijzigd op 21 april 2014 16:33 uur

Boeremèrt Liempde blijft in trek

Boeremèrt Liempde blijft in trek

Op de foto: Voor groot én klein op de Boeremèrt: Kop van Jut. (Foto: Marc Cleutjens).

Liempde beleefde op Tweede Paasdag de 42e editie van de Boeremèrt. En als altijd was het gezellig druk in en om het Concordiapark. Op sommige plekken van de markt was het aanschuiven, vooral bij kraampjes en stands met etenswaren als snert, broodjes worst en spekstruif.

De Boeremèrt is niet meer weg te denken van de evenementenkalender in Liempde en trekt volgens voorzitter Toon Voets ook dit jaar veel publiek uit verre omstreken. ,,Vorig jaar won iemand de loterij uit Sliedrecht, dit jaar zie je bij het rad van fortuin winnaars uit Beringe bij Venlo. Een teken dat we ook publiek trekken dat niet in deze regio woont.

Veel bekijks was er bij de palingrokerij die op de Barrierweg stond. Maar ook de wandelende goochelaar was popualir, vooral bij kinderen. De kinderspelen van de KPJ zijn altijd populair en werden dit jaar beloond met een leuke trofee. Burgemeester Mark Buijs - in zwart kostuum en met hoge hoed - reikte een bronzen beeld uit aan de leden van de KPJ.

Lees een uitgebreid verslag in woord en beeld in Brabants Centrum van 24 april. Op onze Facebook-pagina staat een uitgebreide fotoreportage.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Filipe buisman optiek Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Huidtherapie Geerts advies Toverboom TopSlank