05:21:23    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 februari 2014 20:23 uur, laatst gewijzigd op 26 februari 2014 13:55 uur

Boekenboom bij De Wilgenbroek

Boekenboom bij De Wilgenbroek

Directeur Ghislaine de Brouwer van Brede Scholen Boxtel wil een boekenboom realiseren bij de brede school De Wilgenbroek. De boekenboom moet gemaakt worden van hout van Liempdse eiken van landgoed Velder.

In de al gekapte bomen worden gaten uitgehold. Deze worden afgesloten met luikjes waar boeken achter komen. ,,Een soort mini-bibliotheek eigenlijk”, vertelt De Brouwer enthousiast. ,,Ik heb al contact gehad met Frans van Boeckel van landgoed Velder, en hij heeft voldoende eikenhout om dit idee te kunnen uitvoeren.”

De directeur van Brede Scholen Boxtel wil graag de combinatie maken met de Nationale Boomfeestdag op woensdag 12 maart. ,,Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dan de aftrap zouden kunnen geven”, zegt ze. ,,We willen snel beginnen met de uitvoer en roepen belangstellenden dan ook op zich te melden om te assisteren.”

Interesse? Aanmelden kan via e-mail: directie@bredescholenboxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Doornmalen electro TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Geerts advies Podium Boxtel Toverboom EmielTechniek buisman optiek