17:12:02    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 15 september 2013 17:28 uur, laatst gewijzigd op 15 september 2013 22:56 uur

Bockesprongen biedt topamusement

Bockesprongen biedt topamusement

Het festival Bockesprongen is en blijft een van de topevenementen in Boxtel. De cocktail van hilarische, originele en knap uitgevoerde straattheateracts op de Markt, live muziek in de Oude Kerkstraat en creatieve activiteiten voor de jeugd was zondag weer een feest voor het oog en het oor.

In de schaduw van Bockesprongen werd zondag in bibliotheek De Meierij aan de Burgakker opnieuw een openbare kunstbrunch gehouden, waarop zo'n veertig tot vijftig mensen afkwamen. Ze woonden een lezing bij van Jan de Hoogh van kunstenaarsvereniging Kunstlicht99, konden een broodje komen eten en een kunstwerk meenemen dat toe was aan een fikse opknapbeurt of om opgepimpt te worden.

De belangstelling voor het festival Bockesprongen kwam zondagmiddag enigszins laat op gang. Maar toen de grote straattheateracts van start gingen, was de Markt goed gevuld. De Bellentuin voor de jeugd, waarbij het gaat om lucht, sop en creativiteit, op het midden van de Markt groeide uit tot een groot succes en had een magnetische uitwerking en grote aantrekkingskracht op kinderen en hun (groot)ouders. De Oude Kerkstraat vormde traditioneel het decor voor verschillende uitstekende bands, terwijl in en bij enkele horecagelegenheden in het centrum ook live muziek klonk.

Bij Modecentrum Theelen aan de Stationsstraat werd in de slipstream van Bockesprongen het Boxtelse kampioenschap spijkerbroek hangen gehouden voor deelnemers van alle leeftijden. (Foto: Marc Cleutjens)

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Meubelmakerijdenberg Toverboom Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel buisman optiek Filipe Huidtherapie Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geerts advies Beleef Boxtel Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen