21:35:04    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 12 augustus 2014 11:52 uur, laatst gewijzigd op 12 augustus 2014 11:53 uur

Bloembakken wijken voor kermis

Bloembakken wijken voor kermis

Op de foto: Een van de laatste bloembakken op het Breukelsplein wordt verplaatst. De opbouw van de eerste kermisattracties kan van start gaan. (Foto: Marc Cleutjens).

De verrijdbare bloembakken op het Breukelsplein in Boxtel zijn vanochtend door een loonbedrijf uit Tilburg verplaatst. De bloembakken moeten wijken voor de kermis, die vrijdag officieel wordt geopend met een optreden van feestband One Two Trio.

De bloembakkern sieren het Breukelsplein sinds de reconstructie van het parkeerterrein. Het hele jaar door dragen ze bij aan een groener karakter van het plein. Vanwege de komst van de kermisattracties worden ze tijdelijk verplaatst.

Bewoners en winkeliers van de Stationsstraat reageerden dinsdagochtend enthousiast op de tijdelijke plek die de bloembakken hebben gekregen. Ze dragen bij aan een verfraaiing van het straatbeeld, zo werd gemeld.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Geld en Makelaardij Huidtherapie Podium Boxtel Beleef Boxtel EmielTechniek Elan Bikes support Toverboom Remax-optimus Filipe TopSlank Doornmalen electro Olieenzo