20:29:27    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 17 juli 2013 10:10 uur, laatst gewijzigd op 17 juli 2013 10:11 uur

Blaren geprikt en lopen maar weer!

Blaren geprikt en lopen maar weer!

Op de foto: Ivar Tang laat zijn blaren prikken in de Rode Kruispost te Wijchen. (Foto: Peter Tang).

Ivar Tang uit Boxtel heeft woensdagochtend, tijdens de tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse, een uur doorgebracht in een blarenpost. Na afloop van de eerste vijftig kilometer had hij al last van een blaar, maar dat blijken er toch meer geworden. ,,Maar ik loop weer. Beide voeten zijn ingetapet. Nog wel wat pijnlijk, maar we gaan door!"

De 22-jarige Ivar loopt de Vierdaagse voor het eerst. Sinds februari heeft hij volop getraind. Vorige maand liep de Boxtelaar een voetblessure op en mocht hij twee weken niet lopen. Dat weerhield hem echter niet vol goede moed aan het wandelsportevenement te beginnen. Ivar loopt samen met zijn vader Peter die de tocht zes keer eerder voltooide. Rond negen uur verliet het tweetal in Wijchen de blarenpost: ,,We zijn vanochtend om kwart over vier vertrokken en toen was het benauwd, maar nu gaat het beter. Het is lekker wandelweer.”

Gisteravond genoten de twee Boxtelaren op de Wedren met diverse plaatsgenoten na van de eerste wandeldag. ,,Het was gezellig. Vannacht hebben we goed geslapen. Rond een uur of drie, half vier hopen we vandaag te finishen”, aldus Peter Tang.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies EmielTechniek Huidtherapie Filipe Alfa TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Remax-optimus Doornmalen electro Toverboom Podium Boxtel Elan Bikes support