11:03:19    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 05 april 2014 15:03 uur, laatst gewijzigd op 06 april 2014 17:09 uur

'Blanca perfect voor boekenbeurs'

\'Blanca perfect voor boekenbeurs\'

Op de foto: Bezoekers bekijken op hun gemak enkele van de in totaal ongeveer vijftienduizend uitgestalde boeken in de voormalige wasserij Blanca. (Foto: Albert Stolwijk).

Een paar uur na de start van de boekenbeurs van de Boxtelse Vincentiusvereniging in de voormalige wasserij van Blanca aan de Baroniestraat kon zaterdag al vastgesteld worden dat het evenement tot een groot succes uitgroeit. Ook zondag is het publiek nog welkom, maar dan van 10.00 tot 16.00 uur.

Vlak voor de opening om tien uur stonden zaterdagochtend al zo'n dertig mensen nieuwsgierig in een rij opgesteld om naar binnen te gaan. Ze werden niet teleurgesteld. Ongeveer vijftienduizend boeken waren overzichtelijk uitgestald in dozen in de grote fabriekshal.

,,Het aanbod is heel erg groot. Alle titels zijn hier heel goed en keurig op genre geselecteerd en gerubriceerd. De hal is enorm en de gangpaden tussen de vele tafels zijn breed genoeg. Deze ruimte is perfect als locatie voor een boekenbeurs", liet een van de bezoekers weten, waaronder behalve veel oudere ook jongere bezoekers en redelijk veel kinderen. De ruimte was behalve met boeken ook gevuld met stripalbums, elpees, cd's en dvd's.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Toverboom buisman optiek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Alfa TopSlank Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Elan Bikes support