07:29:32    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 april 2014 10:12 uur

Bieb mogelijk naar Podium Boxtel

Bieb mogelijk naar Podium Boxtel

De bibliotheek verhuist mogelijk naar Podium Boxtel aan de Burgakker. De gemeente Boxtel gaat onderzoeken of een samenwerking mogelijk is, ook mbo-opleiding SintLucas wordt hierbij betrokken. Het combineren van voorzieningen moet zorgen voor betere samenwerking en is financieel aantrekkelijk.

Zowel de bibliotheek als Podium Boxtel hebben bij de gemeente gemeld wat problemen te hebben. Bij de theatervoorziening gaat het vooral om teruglopende kaartverkoop, de bibliotheek heeft vooral last van de digitalisering. Door beide voorzieningen op een locatie te vestigen wil de gemeente een betere samenwerking realiseren. Dit alles onder de noemer 'Kunst van het combineren'.

Volgens wethouder Tossy de Man zijn de plannen nog in een beginstadium en wordt onderzocht of een dergelijke constructie mogelijk is. Zowel bibliotheek De Meierij als Podium Boxtel en SintLucas zijn positief en willen graag meewerken.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 10 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Geerts advies EmielTechniek Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Toverboom Olieenzo buisman optiek Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Alfa