23:51:36    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 juni 2014 09:43 uur, laatst gewijzigd op 20 juni 2014 19:17 uur

Bieb Liempde in teken van Tour

Bieb Liempde in teken van Tour

Op de foto: Ine de Kort richtte vrijdag de vitrine van het bibliotheekpunt in Liempde in met wielerattributen. (Foto: Gerard Schalkx).

In het bibliotheekpunt aan de Dorpsstraat te Liempde staat een vitrine waarin regelmatig iets nieuws te zien is. Sinds vrijdag staat de vitrine in het teken van de Tour de France. Ine de Kort richtte de glazen kast in met wielerattributen van haar zoon Koen, de bekende profwielrenner.

Een wielershirt, foto's, een helm en voeding zijn enkele voorbeelden van attributen. Ook het boek 'Familiefeest', dat Ine de Kort schreef met haar zoon Koen, is te zien. Dit boek, waarin columns van de wielrenner en verhalen van zijn moeder te lezen zijn, is sinds 1 maart verkrijgbaar in de boekhandels en via www.koendekort.nl. De vitrine is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het bibliotheekpunt.

Deze week werd bekend dat Koen de Kort is opgenomen in de voorlopige selectie voor de Tour de France. Momenteel rijdt de renner van Giant-Shimano in de Ronde van Zwitserland. Donderdag eindigde hij op de twintigste plaats.

Het biebpunt is op zoek naar mensen met een leuke verzameling om de vitrine te vullen. Zij kunnen zich melden bij een van de medewerkers tijdens openingstijden van het bibliotheekpunt in Liempde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Doornmalen electro Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Huidtherapie Podium Boxtel Elan Bikes support Remax-optimus Alfa Filipe EmielTechniek Olieenzo buisman optiek