14:21:52    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 03 april 2012 08:56 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2012 09:30 uur

Beyersland Kapel bij Vingerhoeds

Beyersland Kapel bij Vingerhoeds

Op de foto: De Beyersland Kapel uit Lennisheuvel speelt op het terras bij café Vingerhoeds aan de Oude Grintweg in Oirschot.

Ook dit jaar opent de Beyersland Kapel het nieuwe muziekseizoen in café Vingerhoeds aan de Oude Grintweg in Oirschot. Op Eerste Paasdag, zondag 8 april, verzorgen de muzikanten uit Lennisheuvel vanaf 14.30 uur een gratis toegankelijk concert.

Uitbater Léon Vingerhoeds had precies twintig jaar geleden de verbouwing van de aloude herberg nog niet eens helemaal afgerond, of de toenmalige blaaskapel De Knollenplukkers zette al de toon voor een muzikale zondagmiddag in de uitspanning op de grens van Boxtel en Oirschot. Sindsdien is er – afhankelijk van het weer - op het terras of in de zaal vrijwel wekelijks muziek te beluisteren. Gezelligheid is er vaste prik!

Tien jaar geleden werd het Lennisheuvelse orkest omgedoopt tot Beyersland Kapel, maar de traditie om het muziekseizoen bij café Vingerhoeds te openen is gebleven. Komende zondag speelt de blaaskapel er al weer voor de twintigste keer.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Olieenzo Geld en Makelaardij buisman optiek EmielTechniek Podium Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Filipe Remax-optimus Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Alfa