04:35:28    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 15 april 2014 14:24 uur, laatst gewijzigd op 15 april 2014 14:35 uur

Beukums krijgt verkeersplateau

Beukums krijgt verkeersplateau

Op de foto: De straat Beukums in Boxtel-Oost wordt niet alleen versmald, maar krijgt ook een verkeersplateau. (Foto: Henk van Weert).

Medewerkers van aannemingsbedrijf Heijmans zijn in opdracht van de gemeente Boxtel bezig om twee verkeersplateaus aan te leggen in Boxtel-Oost. Ter voorbereiding daarop zijn in de Nieuwe Nieuwstraat maandag nabij de Berkengaard al trottoirbanden vervangen en datzelfde gebeurde dinsdag in de Beukums, ter hoogte van het fietspad.

In de Beukums wordt ook wegprofiel versmald. Doel is de verkeersveiligheid te vergroten. Volgende week wordt in beide straten een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht. Dat is nodig nadat vorig jaar een drainagesysteem werd aangelegd om de hoge grondwaterstand te bestrijden. Elders in de wijk wordt om dezelfde reden de komende weken ook druk geasfalteerd.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Toverboom TopSlank Olieenzo EmielTechniek Remax-optimus Doornmalen electro Beleef Boxtel Elan Bikes support Filipe Geld en Makelaardij Alfa Huidtherapie Geerts advies