23:42:06    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 23 augustus 2014 16:52 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2014 16:45 uur

Bestuurder meldt zich na ongeval

Bestuurder meldt zich na ongeval

UPDATE - Zaterdagmiddag is een 12-jarig meisje uit Boxtel lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde Oosteind in de Schijndelseweg. De bestuurder is even uitgestapt maar daarna doorgereden zonder zich bekend te maken. Zondagmiddag heeft zij zich alsnog gemeld.

Volgens de ouders heeft de automobilist, die afkomstig was van de straat Munselsehoeve, hun dochter vermoedelijk over het hoofd gezien en haar geraakt. ,,De bestuurder is uitgestapt om te vragen of ze pijn had, maar is vervolgens doorgereden zonder een telefoonnummer achter te laten”, zo melden de ouders die aangifte hebben gedaan bij de politie.

De fiets van het meisje raakte flink beschadigd; er kan niet meer mee gereden worden. Het meisje is zaterdagmiddag voor een medische behandeling naar de huisartsenpost gegaan. Volgens de ouders viel het letsel mee, maar was het meisje erg geschrokken. Ze lieten zondagmiddag aan de redactie van deze krant weten dat de bestuurder zich bij de politie heeft gemeld en dat al contact is gelegd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geerts advies Toverboom Beleef Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Filipe Remax-optimus Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support TopSlank Alfa Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg