20:58:47    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 02 juli 2013 17:09 uur, laatst gewijzigd op 02 juli 2013 22:35 uur

Benji Kidstheater in bibliotheek

Benji Kidstheater in bibliotheek

Bibliotheek De Meierij organiseert in de vakantie ’Zomerzin’: allerlei activiteiten voor bezoekers van de bieb aan de Burgakker in Boxtel, zoals lezingen, tentoonstellingen, kinderactiviteiten en boekenmarkten. Donderdag 11 juli komt Benji Kidstheater naar de bibliotheek.

Elizabeth van der Werff van Benji Kidstheater speelt tussen 10.00 en 11.00 uur de nieuwe voorstelling Ming. Het verhaal gaat over een meneer die Ming en zijn vriendjes tegenkomen in de speeltuin. Deze man is verdrietig en Ming en zijn vriendjes gaan hem helpen en leren een probleem op te lossen.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Reseveren is niet nodig; bezoekers kunnen binnenlopen en meedoen. Meer informatie: www.bibliotheekmeierij.nl en www.benji-kidstheater.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Toverboom Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel buisman optiek EmielTechniek Filipe Elan Bikes support Geld en Makelaardij Remax-optimus Huidtherapie Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Alfa