18:36:34    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 april 2014 15:50 uur, laatst gewijzigd op 01 april 2014 15:51 uur

Benefietavond in jongerencentrum

Benefietavond in jongerencentrum

Op de foto: De Boxtelse rockband Northern Lights treedt op tijdens de benefietavond in B-Town.

In jongerencentrum B-Town wordt zaterdag 12 april een benefietavond voor Stichting Vluchtelingenwerk Nederland gehouden. De avond bestaat uit een veiling en optredens van drie bands. De benefiet is een initiatief van acht Boxtelse jongeren.

Er zijn optredens van het akoestische duo Stubborn Love, de band What’s Hip en de Boxtelse rockband Northern Lights. Tijdens de veiling kunnen bezoekers bieden op cadeaubonnen, kunstwerken en dinerbonnen die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers. De opbrengst komt volledig ten goede aan Vluchtelingenwerk.

De deuren van B-Town zijn vanaf 19.00 uur geopend, om 20.30 uur start de eerste veiling. De avond is toegankelijk voor Boxtelaren van alle leeftijden. De entree is gratis, bezoekers kunnen een vrijwillige donatie geven voor het goede doel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Remax-optimus Olieenzo Elan Bikes support Podium Boxtel TopSlank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Filipe EmielTechniek Geld en Makelaardij