13:58:02    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 november 2013 14:22 uur, laatst gewijzigd op 01 december 2013 12:01 uur

Benefiet BoeL voor Voedselbank

Benefiet BoeL voor Voedselbank

BoeL’s Eye krijgt een vervolg. De Boxtelse stichting BoeL, bekend van verschillende culturele manifestaties en kartrekker van de optredens van gelegenheidsformatie DesdeKunst, houdt zaterdag 21 december een benefietconcert ten bate van de Voedselbank. Tevens wordt die dag een unieke cd uitgebracht met daarop dertien kerstliedjes, die speciaal voor BoeL’s Eye zijn opgenomen door plaatselijke popartiesten.

Stichting BoeL organiseerde BoeL’s Eye vorig jaar voor de eerste keer. In de schaduw van de landelijke actie Serious Request van 3FM werd in Boxtel geld ingezameld voor het Rode Kruis. Meteen na afloop van het benefietconcert in De Comsche Hoeve reisden de bestuursleden Roland van Son, René Cijffers en Jet Mathijssen naar Enschede om een bedrag van 5.300 euro te doneren bij de deejays in het Glazen Huis.

Wie kaarten koopt voor BoeL’s Eye, weet zich verzekerd van een unieke cd die tijdens het concert officieel wordt gepresenteerd. Op de plaat staan dertien kerstnummers die door de Boxtelse artiesten speciaal voor dit doel zijn opgenomen in een platenstudio. ,,Alle bands hebben zelf een nummer geschreven of bewerkt en dus veel moeite gedaan om iets bijzonders te presenteren”, zegt bestuurslid Van Son.

Toegangskaarten voor benefietconcert BoeL’s Eye kosten 15 euro per persoon en kunnen vanaf heden uitsluitend per e-mail besteld worden via info@stichtingboel.nl. De kaarten dienen betaald te worden door geld over te maken op rekeningnummer 15.25.62.729 ten name van Stichting BoeL in Boxtel onder vermelding van ’Voedselbank’.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Filipe Podium Boxtel buisman optiek Toverboom Olieenzo