02:29:31    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 25 maart 2013 08:46 uur, laatst gewijzigd op 25 maart 2013 08:47 uur

Beleef Boxtel bij Dommelland

Beleef Boxtel bij Dommelland

Op de foto: Promotiefoto van het programma Beleef Boxtel, met Marieke Maas als presentator. De huisstijl van het programma is ontwikkeld door Studio Rats, de styling is van Iris Schoenmakers. (Foto: Beleef Boxtel).

Bij Omroep Dommelland is dinsdag 26 maart de eerste aflevering van Beleef Boxtel te zien. Met de programmamakers Hans van Liempt en Guus Bekooy gaat presentator Marieke Maas op pad om Boxtel letterlijk te beleven.

Met Beleef Boxtel moet de toeristische uitstraling van de gemeente beter op de kaart gezet worden. Steeds meer evenementen worden daarom onder de paraplu van Beleef Boxtel op heldere en vooral attractieve aan een breed publiek gepresenteerd.

In het programma gaat Maas koeien knuffelen en behaalt ze het boerendiploma bij ’t Dommeltje. Met een als suisse verklede Steven van Groeningen wordt het geheim van de bloeddoeken in de Sint-Petrusbasiliek ontrafeld, compleet met potje rode verf en speurtocht naar de geheime kerkkluis.

Het programma Beleef Boxtel valt volgens Maas onder de noemer infotainment. Het is gebaseerd op vier pijlers die elke maand opnieuw aan bod komen: cultuur, natuur, centrum en historie.

De eerste uitzending van Beleef Boxtel is dinsdag 26 maart om 20.30 uur te zien. Het programma wordt een week lang herhaald, telkens om 10.00, 19.00 en 23.00 uur.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Podium Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel Alfa Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij Remax-optimus Elan Bikes support Geerts advies buisman optiek TopSlank Meubelmakerijdenberg EmielTechniek