19:06:12    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 14 mei 2014 15:57 uur, laatst gewijzigd op 14 mei 2014 15:57 uur

Beeldhouwer Van Duijl te boek

Beeldhouwer Van Duijl te boek

Op de foto: Een van de pagina’s uit het te verschijnen fotoboek met sculpturen van de Boxtelse kunstenaar Nico van Duijl.

De begin 2011 overleden beeldhouwer Nico van Duijl uit Boxtel liet een omvangrijk oeuvre aan beeldhouwwerken na. Zijn drie zonen willen een boek uitgeven waarin bijna vijftig sculpturen zijn gefotografeerd. Zo willen zij de herinnering aan hun vader levend houden.

Het concept van het boek is inmiddels gereed en ligt klaar om gedrukt te worden. De grafische vormgeving was in handen van Leon Hoenen, terwijl Jan Maassen voor de fotografie tekende. Het boek verschijnt in een formaat van 21 bij 21 centimeter.

Hoe meer mensen intekenen, hoe goedkoper de uitgave wordt. Bij een afname van 75 exemplaren bedragen de kosten circa twintig euro. Belangstellenden kunnen mailen naar roelvanduijl@kpnmail.com of bellen naar telefoonnummer 06-30 36 36 20.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Toverboom Alfa EmielTechniek Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Remax-optimus Filipe Huidtherapie Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Olieenzo TopSlank