19:36:03    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 juni 2013 16:27 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2013 16:28 uur

Beachvolleybal op Boxtelse Markt

Beachvolleybal op Boxtelse Markt

Op de foto: Op de Markt in Boxtel is zaterdag de Rabo Beach Break van start gegaan. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Op de Boxtelse Markt is zaterdag de Rabo Beach Break van start gegaan. Gedurende twee dagen strijden 64 teams om de titel. Na het beachvolleyballen staat een muziekevenement op het programma. Zaterdagavond worden vanaf 20.00 uur optredens gegeven.

De afgelopen maanden leek het erop dat de Rabo Beach Break dit jaar geen doorgang zou krijgen. De organisatie trok zich terug na bezwaren van omwonenden en ondernemers. Dankzij de steun van trouwe deelnemers en de gemeente Boxtel kon het evenement zaterdag om 11.00 uur toch van start gaan.

De 64 teams hadden het prima naar hun zin op de Markt. Wie even geen wedstrijd hoefde te spelen, genoot van muziek en een drankje op de terrassen. Een klein zonnetje zorgde ervoor dat de sfeer op de Markt prima was. Ook zondag wordt er nog gespeeld, van 11.00 tot 18.00 uur staan er wedstrijden op het programma.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Olieenzo Geerts advies Remax-optimus Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Toverboom Beleef Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Alfa Filipe TopSlank