17:23:52    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 22 juni 2014 11:52 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2014 11:54 uur

Bazaar Boxtel zonnig van start

Bazaar Boxtel zonnig van start

Op de foto: Veel kinderen gebruiken de Bazaar Boxtel voor de verkoop van tweedehands speelgoed. (Foto: Marc Cleutjens).

De dertiende editie van de Bazaar Boxtel is even na elf uur officieel van start gegaan. Park Molenwijk vormt het decor voor het multiculturele festival, dat duurt tot 18.30 uur. De organisatie rekent zoals elk jaar op enkele duizenden bezoekers.

De Bazaar Boxtel omvat muziekoptredens, hapjes en drankjes uit verre streken, een tweedehands markt en volop kindervertier. Op het podium staan onder meer Kasba, Wereldkoor, Giddy Limit en rockband Go Rome, die het festival afsluit.

Tal van maatschappelijke organisaties zijn vertegenwoordigd op de Bazaar, zoals de Voedselbank en Amnesty International. Kinderen verkopen tweedehands speelgoed. Voor liefhebbers van koffie staat er een fraaie mobiele koffiestand. Daarnaast een bijzonder muziektheater.

Opvallend is de aanwezigheid van Jules van den Langenberg. De Boxtelse ontwerper, die eind mei de manifestatie Local Heroes organiseerde, presenteert aan de oever van het Leyssenven een boek over Local Heroes. Enkele ontwerpers exposeren tijdens een picknick aan het ven objecten. Het boek is ook te koop.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Huidtherapie Podium Boxtel Olieenzo TopSlank Elan Bikes support Alfa Toverboom Doornmalen electro Filipe Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Geerts advies Beleef Boxtel