13:42:11    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 08 juni 2013 22:28 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2013 22:31 uur

Bazaar Boxtel in park Molenwijk

Bazaar Boxtel in park Molenwijk

Op de foto: Bezoekers genieten van Marokkaanse hapjes tijdens de Bazaar Boxtel in 2012. (Foto: Peter de Koning).

In park Molenwijk in Boxtel wordt zondag de Bazaar Boxtel gehouden. Tijdens het evenement is er aandacht voor de vele buitenlandse culturen die Boxtel rijk is, maar vooral ook voor de Nederlandse cultuur, die tot uiting komt in muziek, lekkernijen en workshops.

Van 11.00 tot 18.30 uur kunnen bezoekers in park Molenwijk terecht voor muzikale optredens van onder meer het Wereldkoor, Gildenbondsharmonie, Batedeira, Flying Tosti's, Four Fifty, popkoor Jukebox, kamerkoor Ratatouille en Fire Stone. Ook worden hapjes geserveerd uit Nederland, Turkije, Marokko, Indonesië, Vietnam, Nederlandse Antillen en Bhutan.

Daarnaast is op het terrein een tweedehands markt en vrijmarkt te vinden en kunnen bezoekers deelnemen aan workshops. Fotografe Boukje Canaan, kunstenaar Marc de Laat, kringloopwinkel Het Goed en ContourdeTwern geven workshops, ook kunnen bezoekers sieraden maken. Voorts zorgen acteurs van Boxtheater voor een komische noot.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom EmielTechniek Geerts advies Filipe Geld en Makelaardij Podium Boxtel Elan Bikes support Doornmalen electro Olieenzo Alfa Beleef Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Remax-optimus