07:32:27    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 22 juni 2014 22:08 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2014 12:55 uur

Bazaar Boxtel: alle 13 goed

Bazaar Boxtel: alle 13 goed

Op de foto: Een smakelijk intermezzo op de Bazaar Boxtel: een heuse koffieschenkerij. (Foto: Peter de Koning).

Ook de dertiende editie van de Bazaar Boxtel is de geschiedenis ingegaan als een topper. Duizenden bezoekers togen naar park Molenwijk. Dit jaar gold: alle dertien goed!

Omroeper Paul Hermans refereerde er zondagochtend nadrukkelijk aan: de Bazaar Boxtel beleefde zondag de dertiende editie. ,,Maar gelet op het programma en het zomerse weer zal het vast geen ongelukseditie worden." Hij kreeg gelijk; mede dankzij de zomerse temperaturen was het de hele dag lekker druk in park Molenwijk.

Kraampjes, stands met eten en drinken, een tweedehands markt, ideële instellingen en vooral heel veel muziek maken het concept van de Bazaar Boxtel. Ooit begonnen als wijkfestival in Selissenwal, is de Bazaar uitgegroeid tot een echt Boxtels evenement waar ontmoeting centraal staat.

Hoogtepunten op het programma waren er volop, zoals het concert van het altijd swingende Kasba. De hoofdact klom al even na het middaguur op de bühne omdat later op zondag ook in Antwerpen opgetreden moest worden. Ook leuk: het levend muziektheater Sentimento, met levende muzikanten in een soort draaiorgel. Briljant.

De dertiende editie van de Bazaar Boxtel werd mede ondersteund door beschermvrouwe Christel Buijs, echtgenote van de burgemeester van Boxtel. Ze nam zondag het stokje over van Marianne van Beers, echtgenote van de vorige Boxtelse burgemeester.

Meer aandacht voor de Bazaar Boxtel op de Facebookpagina van de krant en in de papieren editie van donderdag 26 juni.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Alfa EmielTechniek Toverboom Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Elan Bikes support Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank Olieenzo Doornmalen electro Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Filipe