01:01:21    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 13 september 2014 11:58 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2014 08:12 uur

Basketbalclub JRC viert gouden feest

Basketbalclub JRC viert gouden feest

Op de foto: Oud-international Henk Pieterse verzorgt een clinic voor de basketbaljeugd van JRC Boxtel in sporthal De Braken. (Foto: Henk van Weert).

Oud-international Henk Pieterse verzorgde zaterdag 13 september een clinic voor jeugdleden van de Boxtelse basketbalclub JRC. De vereniging viert het 50-jarig bestaansjubileum in sportcomplex De Braken.

's Middags spelen volwassenen een toernooi. Aansluitend volgt een All-Starwedstrijd waarbij de helden van vroeger het opnemen tegen de huidige generatie. De dag wordt afgesloten met een een feestavond. Ook is een 'nostalgiehoek' ingericht, waar bezoekers herinneringen kunnen ophalen aan de hand van foto's en krantknipsels.

Omstreeks 17.00 uur reikt Hans van Bussel een cheque van 250 euro uit aan JRC. Hij is één van de winnaars van de WK-pool die Brabants Centrum afgelopen zomer hield. Van Bussel koos ervoor de helft van zijn prijzengeld aan de jubilerende basketbalclub te doneren.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Podium Boxtel Olieenzo Remax-optimus buisman optiek Filipe Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Huidtherapie Doornmalen electro