14:14:03    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 06 maart 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 06 maart 2014 08:44 uur

Balans organiseert sportavond

Balans organiseert sportavond

Op de foto: Frank van der Struijk en Bjorn van de Langenberg, partijleden van Balans, organiseren dinsdag namens de politieke partij een avond over sport en voeding. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse politieke partij Balans houdt dinsdag 11 maart in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een informatieavond over sport en voeding. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de partijleden Bjorn van de Langenberg en Frank van der Struijk. De avond in De Dommel is openbaar en gratis toegankelijk.

De bijeenkomst van Balans begint om 18.00 uur met een clinic die wordt verzorgd door Balans-lijstduwer en Vitesse-voetballer Van der Struijk, alsmede PSV’er Sander Heesakkers uit Lennisheuvel en de Liempdse Mauri van de Wetering, die bij PSV/FC Eindhoven speelt. Kinderen die willen deelnemen aan de clinic, kunnen zich vanaf heden aanmelden via info@balansboxtel.nl; er is plaats voor maximaal dertig deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De twee kinderen die de beste prestaties laten zien, krijgen onder leiding van Van der Struijk een rondleiding op het nieuwe trainingscomplex van Vitesse in Papendal.

Het avondprogramma voor volwassenen start om 19.30 uur en bestaat uit enkele sprekers, onder wie lijsttrekker Wim van der Zanden en voedingsdeskundige Teuni Verhagen. Ook de organisatoren Van de Langenberg en Van der Struijk komen aan het woord en zullen vertellen over gezonde voeding en topsport. Andere sprekers zijn Peter Overeem van het Jeugdsportfonds en Patrick Rijnbeek van het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Remax-optimus TopSlank Doornmalen electro buisman optiek Filipe Geerts advies Elan Bikes support Olieenzo Toverboom Alfa Huidtherapie Beleef Boxtel Geld en Makelaardij