07:26:53    maandag, 19 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 mei 2011 11:19 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2011 11:23 uur

Bacchuscorps in Esch 44 jaar

Carnavalsclub 't Bacchuscorps uit Esch bestaat zondag 16 januari precies 44 jaar. De vereniging staat stil bij dit carnavaleske jubileum op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari in dorpshuis De Es met een tonpraotevenement en een feestelijke avond.

Tijdens de tonpraotavond op zaterdag 14 januari zijn tonpraters van de partij die bekend zijn van Omroep Brabant en het Keie Bijters Kletstoernooi van Helmond. Optredens worden verzorgd door Kitty Goverde, Harry Hens, Marlon Kicken, Ben van der Sangen, Rien Bekkers, De Fonskus en daarnaast door blaaskapel De Knoestjes uit Esch en een dansgroep onder leiding van Lotte Timmermans. De avond wordt afgesloten met muziek van disco Splash. Kaarten voor het programma op 14 januari zijn inmiddels uitverkocht.

Eén dag later, op zaterdag 15 januari, heeft iedereen van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur de mogelijkheid om het bestuur van de carnavalsclub te feliciteren. De 44-jarige historie van ’t Bacchuscorps wordt belicht via foto’s en een kolderiek optreden van twee leden van het eerste uur. Vanaf 21.00 uur start een feestavond, die muzikaal wordt omlijst door het Brabants Sound Mix Duo uit Oisterwijk en diverse kapellen uit de regio, waarbij iedereen welkom is. De entree voor deze feestelijke bijeenkomst is gratis.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen