23:27:35    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 november 2014 15:55 uur, laatst gewijzigd op 08 november 2014 17:10 uur

BOT bij Dommelland

BOT bij Dommelland

Op de foto: Lars Jennissen. (Foto: Albert Stolwijk).

De nieuwe editie van Dommelland Live staat dinsdag 11 november van 20.30 tot 21.30 uur in het teken van 'het winnen van een award'. Birgit Steer presenteert de uitzending.

Ook in Boxtel kun je een 'award' winnen, op donderdag 6 november werd de Boxtelse Ondernemers Trofee, kortweg BOT, uitgereikt! Dommelland heeft de winnaars Leonie Smits van ‘Eetcafé De Deugniet’ en Menny Landman van ‘Standby thuiszorg’ in de uitzending.

Lars Jennissen, al eerder op bezoek geweest, speelde de hoofdrol in de film ‘Alles Mag!’. Deze film wint prijzen op de diverse filmfestivals voor kinderfilms wereldwijd en is nu zelfs genomineerd voor een heuse ‘Emmy’ award!

Kim Troeijen vertelt over haar leven als ‘racende’ advocate! Zij is fanatiek en beoefent advocatuur en autoracen, op het scherpst van de snede. Na ‘zakenvrouw van de maand’ is ze nu ook nog eens door de Viva genomineerd voor de ‘stoere vrouw’ award!

Een gevarieerd uur live televisie van Omroep Dommelland, te ontvangen via Ziggo, digitaal 47 en Analoog 22+

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Remax-optimus Elan Bikes support Toverboom Geld en Makelaardij EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies Olieenzo Filipe