17:18:02    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 oktober 2012 17:14 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2012 17:17 uur

'B. en W. neemt ons niet serieus'

\'B. en W. neemt ons niet serieus\'

Op de foto: Pas als de pastorietuin op Duinendaal is ingericht als parkeerterrein kan volgens B. en W. de Markt autovrij gemaakt worden als onderdeel van het centrumplan. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse SP-fractie is 'zeer ontstemd' over de summiere brief waarmee het college van B. en W. een lange lijst met vragen afdoet zonder antwoord te geven. In mei van dit jaar dienden de socialisten een lange lijst vragen in over het centrumplan en het voornemen om een parkeerterrein te realiseren in de pastorietuin op Duinendaal.

De SP voelt zich weggezet en vraagt zich af hoe zij haar controlerende taak kan uitoefenen. B. en W. daarentegen meent dat de vragen zijn achterhaald omdat de gemeenteraad eind juni het centrumplan in meerderheid vaststelde. Met uitzondering van Boxtels Belangs stemde de volledige oppositie (die naast de SP ook wordt gevormd door CDA, D66 een VVD) tegen.

Een uitvoerige reactie op het schrijven dat het college donderdag 11 oktober aan de SP stuurde is te lezen op de site van deze partij.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek Toverboom Beleef Boxtel Alfa TopSlank Elan Bikes support buisman optiek Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen