05:44:50    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 23 februari 2014 10:20 uur, laatst gewijzigd op 23 februari 2014 10:21 uur

B-Town richt budgetstudio in

B-Town richt budgetstudio in

Op de foto: De nieuw aangetrokken geluidstechnicus Sander Blom achter de mixtafel in Studio B-Town. (Foto: Pieter Heijboer).

Sinds kort kunnen beginnende en ervaren bands terecht in de vernieuwde opnamestudio van jongerencentrum B-Town in Boxtel. Met nieuwe spullen en een ervaren Boxtelse geluidstechnicus in de vorm van Sander Blom gaat de studio verder onder de naam Studio B-Town.

Het is een budgetstudio waar je voor relatief weinig geld een prima opname kunt maken. Voor tweehonderd euro krijgt een band zes uren opnametijd met vier uur mixen erbij. De opnames worden altijd in het weekend gedaan. De Boxtelse band Northern Lights die onlangs nog bij radiozender 3FM heeft gespeeld, maakte zaterdag als eerste gebruik van de nieuwe studio.

In samenwerking met videoproductiebedrijf DreamingPictures is het voor bands ook mogelijk om een videoclip op te nemen. Daarnaast biedt B-Town in maart een gratis basiscursus geluidtechniek aan.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus Beleef Boxtel Toverboom Huidtherapie Doornmalen electro EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht TopSlank Meubelmakerijdenberg Filipe buisman optiek