22:27:15    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 juni 2014 10:28 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2014 10:28 uur

Award voor Monuta Vermeulen

Award voor Monuta Vermeulen

Op de foto: Boxtelaar Bob Vermeulen ontving deze week een award uit handen van directeur uitvaartzorg Roos Zwetsloot van Monuta.

Monuta Vermeulen in Boxtel heeft deze week een award ontvangen voor haar dienstverlening. Uit het klanttevredenheidsonderzoek over 2013 blijkt dat klanten Monuta Vermeulen met het cijfer 9 beoordelen.

Uitvaartverzorger Bob Vermeulen is opgetogen over de beoordeling. ,,Iedere uitvaart verzorgen wij door de nabestaande persoonlijk bij te staan en de wensen zo passend mogelijk in te vullen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat nabestaanden een goed gevoel overhouden aan het afscheid van hun dierbare.

Hij vervolgt: ,,Dat wij via deze beoordeling te horen krijgen hoezeer onze inzet wordt gewaardeerd, maakt ons erg trots. Die waardering, daar doen wij het tenslotte voor.”

Directeur uitvaartzorg Roos Zwetsloot van Monuta reikte de award uit aan de Boxtelse uitvaartverzorger. ,,Monuta Vermeulen opereert sinds 2005 zelfstandig en laat met deze hoge klantbeoordeling zien dat haar manier van werken goed aansluit bij de kwaliteit die we willen bieden.”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Beleef Boxtel Geld en Makelaardij TopSlank buisman optiek Alfa Olieenzo Podium Boxtel Remax-optimus Elan Bikes support Filipe Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Toverboom