18:12:20    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 03 juni 2014 11:47 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2014 11:55 uur

Award voor Explosion Rockets

Award voor Explosion Rockets

Op de foto: The Explosion Rockets, met de Boxtelse slaggitarist Thom Sens op de voorgrond, in actie tijdens een optreden in zaal Prinsenhof te Best.

De leden van de (deels) Boxtelse rock-’n-rollband The Explosion Rockets ontvangen zondag 8 juni de Andy Tielman Award 2014. De prijs wordt uitgereikt door de vrouw en dochter van de in november 2011 overleden Tielman tijdens een optreden in 't Wapen van Cromvoirt.

De award wordt jaarlijks uitgereikt aan een band die veel voor de rock-’n-roll- én indomuziek in Nederland heeft betekend. Andy Tielman riep de prijs vijf jaar geleden zelf in het leven samen met onder meer rock-’n-rollsociëteit The Flaming Stars in Rotterdam.

Het optreden van The Explosion Rockets in Cromvoirt begint zondag 8 juni om 21.00 uur, de zaal gaat een uur eerder open. De entree bedraagt vijf euro. Meer informatie is te vinden op www.explosionrockets.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Remax-optimus Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Olieenzo Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Filipe Geld en Makelaardij buisman optiek Doornmalen electro Elan Bikes support Podium Boxtel Beleef Boxtel