02:37:38    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 juli 2012 09:34 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2012 12:24 uur

Autobrand op Ladonk

Autobrand op Ladonk

Op de foto: Aan de Mijlstraat ter hoogte van het bedrijf Larson Juhl stond donderdagochtend een auto in brand. (Foto: Annelieke van der Linden).

De Boxtelse brandweer kwam donderdagochtend in actie aan de Mijlstraat ter hoogte van het bedrijf Larson Juhl op bedrijventerrein Ladonk. Daar brandde een bestelwagen gedeeltelijk uit.

Medewerkers van RV Security, die zorgen voor de beveiliging op Ladonk, kwamen per toeval langs de brandende auto en alarmeerden de brandweer. De beveiligers hadden de Mijlstraat al gedeeltelijk afgezet voordat de brandweer arriveerde.

Het is onduidelijk wat de brand veroorzaakt heeft, maar het vuur lijkt te zijn gestart aan de voorzijde van de bestelwagen. De brandweer wist het vuur snel te blussen en kon hiermee voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Geld en Makelaardij Olieenzo Podium Boxtel Beleef Boxtel TopSlank buisman optiek Alfa Huidtherapie Meubelmakerijdenberg