14:58:40    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 01 juli 2011 09:41 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2011 09:56 uur

Autobrand bij SintLucas

Autobrand bij SintLucas

Op de foto: Brandweerlieden zijn bezig met het blussen van een autobrand aan de Grote Beemd in Boxtel. (Foto: Persburo Sander van Gils).

De Boxtelse brandweer kreeg donderdagavond rond half twaalf een melding van een autobrand aan de Grote Beemd ter hoogte van de vakinstelling SintLucas in Boxtel. Brandweerlieden troffen bij aankomst een auto aan die op zijn kant lag en volledig in lichter laaie stond.

De auto, waarvan de eigenaar de gehele week aanwezig is bij het Nederlands kampioenschap schaken in het gebouw van SintLucas, was geparkeerd in een parkeerhaven. Later bleek dat het voertuig eerder deze week al zwaar beschadigd is geraakt door de storm die dinsdagavond over Nederland trok. Vandalen hebben waarschijnlijk de auto op zijn kant gegooid en daarna aangestoken.

Nadat de brandweer het vuur had geblust, werd de uitgebrande auto afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie zorgde ervoor dat omstanders op veilige afstand bleven.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Filipe buisman optiek Remax-optimus Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Alfa Huidtherapie Olieenzo Elan Bikes support Doornmalen electro EmielTechniek Toverboom TopSlank