07:37:21    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 07 september 2013 11:15 uur, laatst gewijzigd op 08 september 2013 22:15 uur

Auto tegen boom op Gestelseweg

Auto tegen boom op Gestelseweg

Een automobilist botste zaterdagochtend omstreeks 06.45 uur tegen een boom op de Gestelseweg in Boxtel. Ambulance en politie kwamen ter plaatse en ook een traumahelikopter werd gealarmeerd voor het ongeval. De helikopter werd echter al snel weer geannuleerd.

In eerste instantie leek het ongeval op het gedeelte van de Gestelseweg in Sint-Michielgestel te hebben plaatsgevonden, maar later werd dit bijgesteld naar Boxtel. De bestuurder van het voertuig, een 29-jarige man uit Best, leek niet gewond te zijn.

Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. De man blies een alcoholpromillage van 1,25. Zij rij- en kentekenbewijs zijn ingevorderd, omdat hij verkeersgevaarlijk gedrag veroorzaakte. Ook werden een boksbeugel en een flesje pepperspray in zijn auto aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

De man kreeg een proces-verbaal dat is doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo