11:21:49    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 juni 2013 14:45 uur, laatst gewijzigd op 27 juni 2013 15:07 uur

Auto's terug op Breukelsplein

Auto\'s terug op Breukelsplein

Op de foto: Steeds meer auto's keren terug op het Breukelsplein. De reconstructie van het parkeerterrein in Boxtel in bijna afgerond. (Foto: Marc Cleutjens).

De auto's zijn terug op het Breukelsplein. Hoewel het parkeerterrein in hartje Boxtel nog niet helemaal klaar is, nemen elke dag steeds meer automobilisten bezit van het plein. De herinrichting zal over enkele weken klaar zijn.

Het Breukelsplein is de voorbije maanden grondig op de schop gegaan. Niet alleen werd werd de bestrating vernieuwd, ook is een nieuw rioolstelsel aangelegd en zijn de toeritten vanaf de Prins Bernhardstraat en de Breukelsestraat vernieuwd. De entree vanaf de Breukelsestraat is nog niet klaar.

Inmiddels zijn enkele tientallen parkeerplaatsen beschikbaar; wekelijks worden meer parkeervakken opengesteld voor auto's. Half augustus biedt het vernieuwde Breukelspelin plaats aan de jaarlijkse kermis. Daarna worden grote verrijdbare bakken geplaatst waarin bomen komen te staan.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Podium Boxtel Alfa Olieenzo TopSlank buisman optiek Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel EmielTechniek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen