03:38:15    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 18 januari 2015 08:34 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2015 08:53 uur

Auto rijdt tegen boom

Auto rijdt tegen boom

In het buitengebied van Boxtel had zaterdagnacht op de kruising van de Koppenhoefstraat met de Geelderseweg een verkeersongeval plaats. Een auto reed tegen een boom en belandde met de achterzijde in een nabijgelegen sloot. De bestuurder werd per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten rukten kort voor een uur uit, waarbij behalve een ambulance ook een traumahelikopter werd gealarmeerd. Ook de hulp van de brandweer werd ingeroepen, maar die verscheen - net als de helikopter - uiteindelijk niet ter plaatse. Het voertuig van het slachtoffer, een BMW, raakte zwaar beschadigd en zat vast om de boom. Een medewerker van een bergingsbedrijf wist de auto met veel moeite los te rukken voordat hij deze kon afvoeren.

De politie sloot het kruispunt enige tijd af, maar vanwege het late tijdstip was er weinig verkeer op de weg. De overige weggeberuikers hadden niet veel hinder van de afzettting.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij buisman optiek TopSlank Remax-optimus Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geerts advies Filipe Podium Boxtel