14:17:06    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 mei 2011 06:45 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2011 11:39 uur

Auto over de kop op A2

Vannacht is rond halftwee een auto over de kop gegaan op de rijksweg A2 onder Liempde. Een getuige op het tankstation Velder denkt dat het voertuig uit moest wijken, waarbij de bestuurder de macht over het stuur heeft verloren.

De auto reed in de richting van Eindhoven en belandde ondersteboven in een sloot. Eén inzittende, een 26-jarige inwoner van Maastricht, werd uit het voertuig geslingerd en brak twee rugwervels. De andere man, twee jaar jonger en eveneens woonachtig in de Limburgse hoofdstad wist het voertuig op eigen kracht te verlaten en klaagde over rugpijn. Ook had hij schaafwonden en kneuzingen. Het is onduidelijk wie de bestuurder was, meldt de politie. Bij beiden is een bloedproef afgenomen, omdat er aanwijzingen zijn dat zij alcohol hadden gedronken.

Beide mannen werden overgebracht naar een ziekenhuis nadat omstanders de hulpdiensten alarmeerden. Twee ambulances kwamen ter plaatse. Ook de brandweer uit Boxtel en Liempde rukte uit, maar hoefde niet in actie te komen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geld en Makelaardij Podium Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie buisman optiek Modecentrum Frans Theelen Toverboom Remax-optimus