21:24:18    zondag, 16 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 juli 2013 16:58 uur

Auberge decor voor speelfilm

Auberge decor voor speelfilm

Ondanks dat de deur van Auberge van Boxtel dinsdag ongeopend bleef voor gasten, was er volop bedrijvigheid in het hotel en restaurant aan het Stationsplein. Videoproductiebedrijf Dreaming Pictures maakte opnames voor de film ’Breekpunt’, die in mei volgend jaar in première moet gaan in het plaatselijke jongerencentrum B-Town.

’Breekpunt’ gaat over Thomas, die trouwplannen heeft. Tijdens het vrijgezellenfeest wordt zijn vriendin plotseling ontvoerd. Een onbekend persoon neemt contact met Thomas en laat hem opdraaien voor alles wat er is gebeurd, waardoor de politie achter hem aan zit en hij ondertussen zijn geliefde moet zoeken.

Ook in de Oude Kerkstraat in hartje Boxtel én in het centrum van ’s-Hertogenbosch kun je de jonge filmmakers deze zomervakantie tegen het lijf lopen. Zelfs in de klokkentoren van de Sint-Janskathedraal wordt gefilmd. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/breekpuntfilm.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Podium Boxtel Doornmalen electro Toverboom Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Filipe buisman optiek