20:53:23    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 07 september 2014 18:58 uur, laatst gewijzigd op 10 september 2014 16:30 uur

Aston Martins stelen de show

Aston Martins stelen de show

De meeste mensen wisten zondagmiddag niet wat ze zagen toen ze door de Rechterstraat liepen. Voor eetcafé De Deugniet stonden negen auto’s opgesteld van het merk Aston Martin, bekend uit de James Bond-films. Leden van de Aston Martin Club Nederland legden die dag een route door Noord-Brabant af en pauzeerden bij De Deugniet.

De fraaie voertuigen trokken veel bekijks. Voorbijgangers stonden stil om de wagens nader te bekijken en maakten foto’s. En toen één van de eigenaren de motorkap van haar Aston Martin opende, stond een grote groep belangstellenden om haar heen.

Sytske Hermans, eigenaar van een blauwe Aston Martin V12, komt oorspronkelijk uit Liempde. ,,We hebben met de club al allerlei routes in Nederland afgelegd, maar in Noord-Brabant nog niet. Vandaag zijn we gestart bij Classic Park in Boxtel en via Liempde, Boskant, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Esch kwamen we weer in Boxtel uit. Leonie Smits, eigenaresse van De Deugniet, is een jeugdvriendin van me, vandaar dat ik bij haar wilde pauzeren. En hierna vervolgen we de tocht richting Oirschot…”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Filipe Toverboom Geld en Makelaardij EmielTechniek TopSlank Podium Boxtel Olieenzo Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus buisman optiek Elan Bikes support