17:06:51    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 05 mei 2014 15:11 uur, laatst gewijzigd op 05 mei 2014 15:35 uur

Assepoester in 'Proefkamer'

Assepoester in \'Proefkamer\'

Op de foto: Het Hexagon Ensemble sluit de serie Proefkamerconcerten af met een hedendaagse bewerking van Rossini's 'La Cenerentola'.

Het Hexagon Ensemble besluit dit theaterseizoen de reeks Proefkamermuziek in Boxtel. Zaterdag 10 mei is het ensemble vanaf 20.30 uur te zien en te horen in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat.

Op het programma staat La Cenerentola, de hedendaagse Asspoester. De muziek van Rossini is voor alle leeftijden: sprankelend, uitbundig en meeslepend. Wil van der Meer verbindt niet alleen op vloeiende wijze de tekst en muziek, maar speelt ook de personages en componist.

Na de informele voorstelling die circa vijf kwartier duurt, worden er in de foyer van Podium Boxtel zowel Franse als Italiaanse wijnen geschonken en is het tijd voor napraten, uiteraard samen met de musici. Kaarten kosten 23 euro, jongeren tot en met 15 jaar betalen 10 euro. Kaartverkoop via www.podiumboxtel.nl en www.proefkamermuziek.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Beleef Boxtel Remax-optimus EmielTechniek Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Toverboom Filipe