01:44:32    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 06 oktober 2012 14:12 uur, laatst gewijzigd op 06 oktober 2012 14:14 uur

Asfalteren A2 in volle gang

Asfalteren A2 in volle gang

Op de foto: Vanaf het viaduct in de Barrierweg te Liempde is te zien hoe de geluidswal langs de A2 in zuidelijke richting wordt aangepast. De verbreding van de snelweg is in volle gang. (Foto: Marc Cleutjens).

De asfaltering van de A2 onder Boxtel is in volle gang. De snelweg is tot maandagochtend dicht tussen knooppunt Vught en afslag 26 bij Boxtel/Liempde. De stremming zorgt in zuidelijke richting voor enige vertraging op de noord/zuid-as in Boxtel.

Zaterdagmiddag werd op verschillende plekken tussen Vught en Boxtel gewerkt op de A2. Ter hoogte van het viaduct Heult en de wijk In Goede Aarde werd met man en macht gewerkt aan de verbreding van de snelweg.

Ook nabij parkeerplaats en tankstation Velder in Liempde werd geasfalteerd. Op die plek wordt ook de geluidswal aangepast; de wal wordt smaller om de aanleg van drie rijstroken mogelijk te maken.

De stremming tussen Vught en Boxtel duurt het hele weekend. De werkzaamheden aan de A2 zijn maandagochtend 8 oktober rond 05.00 uur afgerond.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Podium Boxtel Beleef Boxtel buisman optiek TopSlank Olieenzo Elan Bikes support Toverboom Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Filipe Alfa Uitvaartonderneming Bijnen