18:47:57    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 13 augustus 2014 08:50 uur, laatst gewijzigd op 13 augustus 2014 08:52 uur

'Around the World' op kermis Boxtel

\'Around the World\' op kermis Boxtel

Op de foto: De opbouw van 'Around the World' ging woensdagochtend van start op de Markt in Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

Een spectaculaire attractie is dit jaar te zien op de kermis in Boxtel die vrijdag 15 augustus van start gaat. De zweefmolen 'Around the World' draait rond op een hoogte van zestig meter en is dus bestemd voor echte durfals. Met de opbouw werd woensdagochtend gestart.

De attractie is te vinden op de Markt en geeft bezoekers een mooi uitzicht over de gemeente Boxtel. Volgens kermisambtenaar Richard Schuurs is 'Around the World' één van de hoogtepunten op de Boxtelse kermis. ,,Maar er zijn nog veel meer spectaculaire attracties", belooft Schuurs. ,,Denk aan de Heartbreaker, Experience en Break Dance. Maar ook voor jongere bezoekers is er van alles te beleven."

De kermis gaat vrijdag 15 augustus van start en wordt om 18.45 uur op het Breukelsplein geopend met een optreden van One Two Trio. Schuurs: ,,Dus we gaan meteen van start met een gezellig feestje. Een goed begin van de kermis."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Alfa EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Huidtherapie TopSlank Café zaal Kloosterzicht Toverboom buisman optiek Elan Bikes support Geerts advies