20:04:06    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 juli 2013 15:29 uur

AnsichtkaARTen in bibliotheek

AnsichtkaARTen in bibliotheek

Op de foto: In de bibliotheek zijn al voorbeelden van enkele ansichtkaARTen te zien. Deze zijn gemaakt door leden van Kunstlicht99.

Kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 en bibliotheek De Meierij houden tijdens de zomervakantie een ansichtkaartenproject. Onder de noemer ansichtkaARTen kunnen belangstellenden een kaart van hun zomerverblijf bewerken en insturen.

Deelnemers wordt gevraagd een gewone ansichtkaart van hun zomerverblijf te bewerken. Hierbij mag gebruikt gemaakt worden van diverse technieken zoals schilderen, tekenen, borduren, plakken en vouwen. Na de zomervakantie worden de kaarten geëxposeerd in de bibliotheek aan de Burgakker in Boxtel. 

Inzendingen kunnen tot eind augustus worden ingeleverd bij bibliotheek De Meierij aan de Burgakker of per post worden opgestuurd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek Filipe TopSlank Huidtherapie Elan Bikes support Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek