20:08:57    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 17 maart 2013 14:27 uur, laatst gewijzigd op 17 maart 2013 15:16 uur

Angela Blues klinkt bij MusicBox

Angela Blues klinkt bij MusicBox

Op de foto: Nog snel even repeteren voor de start van het eerste MusicBox-optreden in de Tijberzaal... (Foto: Marc Cleutjens).

Het project MusicBox van MiK Kunsteducatie beleeft momenteel een reprise. Meer dan honderd scholieren van de Angelaschool traden zondag in de schijnwerpers. Na vijf repetities verzorgden ze hun eerste concert in een bomvolle Tijberzaal en klonk onder meer de Angela Blues.

Na de Prinses Amaliaschool en de Molenwijkschool is nu de Angelaschool verbonden aan het project, dat landelijk werd gelanceerd door prinses Maxima. Met steun van het Oranjefonds slaagt Mik Kunsteducatie er met muzikanten van de Gildenbondsharmonie opnieuw in veel scholieren te interesseren voor muziekbeoefening.

Na vijf weken repeteren stond zondag de eerste uitvoering op de rol, samen met het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie. De Tijberzaal van het Baanderherencollege stroomde vol met ouders, grootouders, broers en zussen die de eerste muzikale avonturen wilden meebeleven. De vrolijke afsluiting - het deuntje Carnaval Festival van de Efteling - zorgde ervoor dat het concert niet licht vergeten zal worden...

Lees een uitgebreid verslag van MusicBox - ook wel bekend als MusicBOXtel - in Brabants Centrum van 21 maart.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Beleef Boxtel Podium Boxtel Olieenzo Remax-optimus Toverboom Filipe Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen