07:47:19    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 juni 2014 10:44 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2014 10:50 uur

Andere blik op beloofde land

Andere blik op beloofde land

In mei maakte een groep Boxtelaren samen met een delegatie van de paters assumptionisten een vredespelgrimage naar Israël en Palestina. Donderdagavond 19 juni vertellen de deelnemers over hun reiservaringen in de ridderzaal van kasteel Stapelen.

Zeer indrukwekkend. Vermoeiend, maar uitermate boeiend. Een totaal verscheurd land. Het is de kunst om je niet te laten provoceren, want daar is men op uit. Hoe komt dit ooit tot een oplossing? Het is een bloemlezing uit de reacties van reisgenoten in het vliegtuig op de terugreis. Nu een maand na terugkeer alle indrukken een plekje hebben gekregen, is het tijd voor een reisverslag. Het resulteert in boeiende verhalen van mensen die het gewaagd hebben om ’het beloofde land’ ook van een andere kant te willen zien.

De bijeenkomst in de ridderzaal van Stapelen duurt donderdag 19 juni van 19.30 tot 21.45 uur. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Filipe Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht TopSlank Toverboom EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel buisman optiek