07:47:10    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 maart 2014 14:41 uur, laatst gewijzigd op 07 maart 2014 14:42 uur

Amberboom bij Beste van Boxtel

Amberboom bij Beste van Boxtel

Op de foto: Zicht op de nieuwbouwwoningen aan de Baanderherenweg in Boxtel. Woensdag 12 maart is de officiële oplevering. (Foto: Marc Cleutjens).

Woonstichting Sint-Joseph levert woensdag 12 maart 37 nieuwe woningen aan de Baanderherenweg feestelijk op. Om 16.00 uur plant directeur-bestuurder Rob Dekker samen met een van de eerste bewoners een amberboom in de plantenbak op de hoek van de Baanderherenweg en de Sint-Catharinastraat.

Dekker: ,,We kozen speciaal voor deze datum om de amberboom een nieuw thuis te geven. Wij vinden het belangrijk om dit prachtige project in stijl af te ronden. En hoe kun je dat beter doen dan gezamenlijk een boom planten op nationale boomfeestdag die woensdag gevierd wordt.” Het project is opvallend onder de aandacht gebracht met de naam Het Beste van Boxtel.

,,Dit deel van Selissenwal kan er weer jaren tegen”, zegt Dekker. ,,Voor ons ligt de uitdaging nu noordelijker in de wijk. Zo breken we binnenkort 48 woningen aan Het Schild en de Van Randerodestraat af om plaats te maken voor 30 nieuwe levensloopbestendige woningen. Helemaal in het noorden van de wijk zijn we gestart met het grootschalig aanpakken van 144 portiekwoningen.”

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Alfa Remax-optimus Podium Boxtel Huidtherapie Filipe Café zaal Kloosterzicht