15:15:10    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 april 2014 12:07 uur, laatst gewijzigd op 09 april 2014 12:08 uur

Alice in Wonderland op JRL

Alice in Wonderland op JRL

De Theaterklas van het Jacob-Roelandslyceum speelt woensdag 16 en donderdag 17 april de familievoorstelling Alice in Wonderland. De uitvoering vindt plaats in de aula van de school aan de Grote Beemd in Boxtel.

Voor deze uitvoering van Alice in Wonderland is een nieuwe bewerking gemaakt van het wereldberoemde kinderboek van Lewis Caroll. Het is een theatervoorstelling waarin krankzinnige ontmoetingen, humor, fantasie, gezond verstand, en vooral toneelspel, muziek en dans de boventoon voeren.

De Theaterklas bestaat uit zeventig leerlingen en docenten van het Jacob-Roelandslyceum. Door de uitgebreide cast van acteurs, dansers en muzikanten wordt het klassieke verhaal nieuw leven ingeblazen.

De voorstelling gaat 16 en 17 april om 19.30 uur van start. Kaartjes kosten 2,50 euro en kunnen vanaf heden gereserveerd worden via e-mail: toneelgroepjrl@gmail.com.

De trailer staat op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rqPyfNiXPK0&feature=share.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Alfa Geerts advies Elan Bikes support Filipe EmielTechniek Huidtherapie Toverboom buisman optiek Doornmalen electro Beleef Boxtel TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht