20:16:39    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 18 september 2014 13:59 uur, laatst gewijzigd op 18 september 2014 14:32 uur

Aftrap Cultuurweekend met Uitmarkt

Aftrap Cultuurweekend met Uitmarkt

Op de foto: Ook dit jaar opent een circusact de Uitmarkt. Dit jaar treedt het duo Tall Tales Acrobatics op. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Liefhebbers van cultuur kunnen zaterdag 20 en zondag 21 september terecht in Boxtel. Stichting Bockepruik, Boxtel Vooruit, Podium Boxtel, Uitpunt Boxtel en de organisatie van Com Rock bundelen de krachten en organiseren een weekend vol kunst, cultuur, theater en talent. Het weekend start zaterdagavond met de Uitmarkt in Podium Boxtel.

Tall Tales Acrobatics, ook te zien op festival Circo Circolo op landgoed Velder, verzorgt om 19.15 uur de openingsact. Teejatergroep Orion presenteert tijdens de Uitmarkt aan de Burgakkereen theaterdiner. Voor de voorstelling van 18.45 uur zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij het Uitpunt in bibliotheek De Meierij.

Om 20.00 uur zijn de podia in de grote zaal en foyer gereserveerd voor twintig Boxtelse verenigingen, groepen en individuen. Kunstenaarscollectief Kunstlicht '99 is present met de activiteit 'KunstStoten' waarbij iedereen op een speelse en verrassende manier een kunstwerkje kan maken. De afterparty start om 22.15 uur met de slotact Go Rome. De Uitmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen.

Lees meer over het Cultuurweekend in Brabants Centrum van donderdag 18 september.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Filipe Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Alfa Olieenzo Toverboom Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht