04:39:45    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 april 2014 16:11 uur, laatst gewijzigd op 04 april 2014 16:13 uur

Afscheidsconcert Wè Ploegadoers

Afscheidsconcert Wè Ploegadoers

Op de foto: Wè Ploegadoers repeteert voor het afscheidsconcert. Van links naar rechts Johan Schoenmakers, Ger van Aalst, Hans van Laarhoven, Ad Braken, Jos Vervoort en Peter Hendriks. (Foto: Peter de Koning).

Wè Ploegadoers, de vermaarde volksmuziekgroep die in de jaren zeventig en tachtig furore maakte als De Ploegadoers, neemt afscheid. Zondag 6 april treden de bandleden van weleer nog eenmaal op en presenteren ze zelfs een nieuwe cd.

Het afscheidsconcert van Wè Ploegadoers wordt vanaf 14.30 uur gehouden in café ’t Wapen van Liempde aan het Raadhuisplein. Het programma omvat voor de pauze meer dan een dozijn kinderliedjes, waaronder ook eigen klassiekers als ’Roodkapje’ en ’Ouw Wèfke’.

Na de pauze worden tien tot vijftien nummers van De Ploegadoers nog eenmaal ten gehore gebracht. Het concert is gratis toegankelijk.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geerts advies Filipe Doornmalen electro Elan Bikes support Podium Boxtel buisman optiek Remax-optimus EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Alfa TopSlank Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie