23:34:00    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 27 augustus 2014 15:51 uur, laatst gewijzigd op 27 augustus 2014 15:53 uur

Afscheid van Liempdse pastoor

Afscheid van Liempdse pastoor

Op de foto: Pastoor Norbert van der Sluis poseert in de kerk van de parochie Sint-Jansonthoofding. (Foto: Peter de Koning).

De laatste Liempdse dorpspastoor Norbert van der Sluis neemt zondag 31 augustus afscheid van de parochie Sint-Jans Onthoofding. Van der Sluis start per 1 september als pastoor in Sint Anthonis.

Zondag start om 09.30 uur de eucharistieviering, aansluitend kunnen Liempdenaren vanaf 11.30 uur de pastoor de hand schudden in dienstencentrum De Kloosterhof. Van der Sluis gaat op zaterdag 6 september nog voor in de wekelijkse eucharistieviering en een dag later verzorgt hij de mis in de parochiekerk van Esch.

Op zondag 7 september worden in de Liempdse hoogmis kapelaan De Jong en pastoor Grubben voorgesteld aan de parochianen. Vanwege de wisselingen zijn er in de week van 8 tot en met 12 september geen eucharistievieringen in Liempde, vanaf 13 september wordt het gebruikelijke schema hervat.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Elan Bikes support Alfa Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Podium Boxtel Filipe TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Remax-optimus Toverboom Olieenzo