16:05:36    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 augustus 2013 11:22 uur, laatst gewijzigd op 19 augustus 2013 12:07 uur

Acting the Maggot: uitverkocht

Acting the Maggot: uitverkocht

Op de foto: Impressie van een repetitie van Acting the Maggot in Boxtel. De groep staat 25 augustus in Rosmalen op de bühne; een maand later is de theatershow te zien in Podium Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

Voor het eenmalige optreden van Acting the Maggot in Podium Boxtel op donderdag 26 september kwamen deze week extra kaarten beschikbaar. Inmiddels zijn alle tickets uitverkocht. Wie de try-out van de muzikale theatershow The Rocky Road to Dublin al wil zien, kan zondag 25 augustus terecht in partycentrum De Kentering in Rosmalen.

Initiatiefnemers Maarten de Gans en Rogier Peerlings beloven het publiek 'een muzikale reis van de mystieke Highlands van Schotland naar de sfeervolle warme pubs in Ierland’. De groep Acting The Maggot is speciaal voor deze theatershow opgericht door het duo dat ook bekend is als Rutger & die Rooie. De twee Boxtelse muzikanten spelen al jarenlang folkmuziek als uitbreiding op hun pop- en rockrepertoire.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support Beleef Boxtel Doornmalen electro EmielTechniek Alfa Filipe Huidtherapie Toverboom Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg