08:49:31    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 maart 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2014 08:43 uur

Acteur Lars Jennissen in Zapp Live

Acteur Lars Jennissen in Zapp Live

De bekende jeugdfilm Alles Mag, waarin Lars Jennissen uit Liempde de hoofdrol speelt, is geselecteerd voor het Toronto International Film Festival, kortweg TIFF. Het festival wordt van 8 tot en met 21 april gehouden in de Canadese miljoenenstad. Zaterdag is de film op tv en is Lars te gast in Zapp Live.

Alles Mag is gaat over de twaalfjarige Tygo die gek is op carnaval. Zijn vader gaat vreemd, waardoor Tygo en zijn moeder verhuizen naar Amsterdam. De jongen trommelt in een orkest, maar heeft eigenlijk een andere droom: bij de majorettes gaan. De film speelt zich af in Sint-Oedenrode, Amsterdam en Zaandam.

Lars acteerde in veel vrolijke en grappige scènes en kreeg het zelfs voor elkaar op commando tranen te produceren in een verdrietig gedeelte van de film. ,,Eerst moest ik zelf proberen te huilen en als het niet zou lukken, kreeg ik spul waarvan mijn ogen gingen tranen. Maar het lukte me!”, zo vertelde hij vorig jaar in Brabants Centrum.

In Toronto dingt Alles Mag mee naar de TIFF Kids Adult Jury Award in de categorie Best Short Film. Omdat de film zich afspeelt tijdens carvanal, wordt deze zaterdag 1 maart om 17.00 uur herhaald op Nederland 3. Hoofdrolspeler Lars is die dag ook te gast bij het populaire jeugdprogramma Zapp Live. (Foto: Albert Stolwijk).

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus buisman optiek Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Filipe Doornmalen electro Huidtherapie Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen