02:51:45    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 01 maart 2013 15:20 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2013 15:24 uur

Achtervolging op A2 bij Liempde

De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag een 32-jarige man aan vanwege het rijden onder invloed, fors overschrijden van de maximumsnelheid en het negeren van een stopteken. De man, die geen vaste woon- of verblijfsplaats heeft, betaalde de boete van 3.040 euro direct.

De verdachte reed rond 01.00 uur 's nachts met zijn Jaguar op de rijksweg A2 ter hoogte van Boxtel. Daar kwam hij voorbij met een snelheid van 160 kilometer per uur waar 90 kilometer was toegestaan vanwege wegwerkzaamheden. Hij negeerde het stopteken van de politie op de afrit van de snelweg en reed op het laatste moment de A2 weer op. Tijdens de achtervolging kwam hij tot een gecorrigeerde snelheid van 184 kilometer per uur. De politie reed de man bij de afrit Liempde klem.

Ook de blaastest leverde een negatief resultaat op voor de man, waarna hij werd aangehouden en is overbracht naar het politiebureau in Boxtel. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 605 ug/l (1,3 promille). De man kreeg een rijverbod opgelegd en een schikkingsvoorstel van 3.040 euro. Hij betaalde dit bedrag direct.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Remax-optimus Doornmalen electro Huidtherapie Beleef Boxtel Elan Bikes support Podium Boxtel Geerts advies buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Toverboom Meubelmakerijdenberg